11. huhtikuuta 2009

Jesus Christ Superstar tulee taas.

Tuo alkuperäinen 70-luvun hippiversio, maanantai 13.4. MTV3 klo 11.45. Musiikillisesti ei paras, mutta sisältää karismaattisen Jeesuksen.

Onhan nyt sentään pääsiäinen.

En kylläkään tiedä, miksi leffa tulee Jeesuksen ylösnousemuksen päivänä, vaikka loppuu Jeesuksen kuolemaan (jos tuo spoilasi liikaa, kannattaa ehkä parantaa kristinuskon tuntemustaan ;). Ehkä musikaali olisi muille päiville liian hilpeä juttu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä katsellaan tätä leffaa paraikaa tv:stä ;O) Itse pidän tästä musiikista, ei ehkä parhaimpia mutta niin ihanan nostalgista koska äiti kuunteli tätä kun olin lapsi ;O)

Anne kirjoitti...

Njoo, onhan tuo musiikki niinku alkuperäisempi kuin vuoden 1996 London Cast -sovitus, jota itse kuuntelin nuoruudessani. Mutta se on makuuni turhan progressiivinen. Melodiat eivät erotu. Jos en väärin muista, nuori Lloyd Webber ei saanut sovittaa itse noita 70-luvun versioita (...saatan valehdellakin). 25-vuotisjuhlaversioon Tim Rice korjasi alkuperäisen riimivirheet ja Lloyd Webber sovitti mieleisekseen.

Me itse asiassa katsottiin leffasta vain loppupuoli. Ei ollut kokemuksista antoisimpia. Ohi meni kaikki meininki ja hauskuus, ja päästiin suoraan Jeesuksen pidätykseen ja ruoskintaan. Oh yeah. Mutta lauloimme mukana.