9. huhtikuuta 2009

American Idol jatkaa porskuttamista.

Mukana on monta niin oikeesti hyvää laulajaa, että kisaa katselee mielikseen.

Olen alkanut vilpittömästi tykätä vaimonsa menettäneestä nyyhky-Dannysta. Karsinnoissa en vakuuttunut sen taidoista vaan ajattelin, että ihan OK laulaja on noussut suursuosioon sympatiapisteillä. Finaaleissa tajusin yllättäen, että sehän on oikeesti hyvä. Sillä on tosi miellyttävä äänen väri, mitä Adam Lambertilla ei ole, vaikka sen ääniala onkin edelleen eri sfääreissä muiden kanssa. Tytöistä tykkään siitä 16-vuotiaasta rokkarista, koska silläkin on luonnollinen ja todella miellyttävä ääni. Ja luonnollinen tyyppi muutenkin. Toivottavasti yhden asian rock-tyyli ei ala puuduttaa viikkojen mittaan.

On siellä muitakin hyviä. Osa niistä jättää kylmäksi yksinomaan sen vuoksi, että r'n'b-lurittelu ei ikinä ole purrut muhun. Lisäksi joukossa on niitä, jotka eivät ansaitse voittoa ja jotka on pitkälti otettu mukaan pudotettaviksi. (Se Anoop ainakin edustaa kiintiövähemmistöä. Sokeakaan ei ole parasta laulajaa nähnytkään [ARGH, mikä tahaton puujalkavitsi, pakko jättää tähän], mutta onhan se upeeta kun on sokea kisassa. Ynnä muita.)

Kisasta on koko ajan tippunut huonoja. Alexis Grace ehkä vähän turhan aikaisin, mutta yleisesti ottaen Ameriikan kansa osaa näköjään äänestää oikein.

Kuvassa kolme suosikkiani, kaksi jo tippunutta ja Kris Allen, joka on kanssa ihan kiva.


Joo-o, pitäis varmaan jostain muustakin kirjoittaa.

2 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Ohh no ihan samaa miettiny. Että tykkään Dannyn äänestä todella paljon mutta en sen tavasta laulaa. Ja taas toisinpäin Adamin kohdalla. Kun ne sais yhdistettyä yhdeks laulajaks.... :D

No nii ja. Tuli sitte käytyä Dirty Dancing musikaalissa torstaina. Aivan traumoissa vieläkin, niin oli kauheeta. :P

Anne kirjoitti...

No jopas, samoilla linjoilla ollaan! Niistä miehistä saisi yhdistettyinä ihanteellisen laulajan.

Melkein toivon, että se Allison voittaisi, koska se on oikeasti jotenkin kokonaisin ja luontaisesti lahjakkain pakkaus. Mutta ei se voita. Adam luultavasti voittaa, koska Simon Cowellkin taputti sille jo seisaaltaan! (Tylsää... ei se nyt NIIN hyvä ole. Hyvää understudy-tasoa, mutten oikeastaan ihmettele, ettei ole tähdeksi päässyt.)

Huh, Dirty Dancing ei ehkä ollut maailman paras valinta ekaksi musikaaliksi :D Se on semmoinen jukeboksijuttu se. En kyllä oo itse nähnyt.