10. marraskuuta 2007

Guitar Heron looginen jatko-osa on...

En olekaan aikoihin hehkuttanut South Parkia.

11. kauden toinen puolikas on yhtä jaksoa vaille paketissa. Se on ollut ihan ok, mutta varsinaisia huippujaksoja ei ole ollut. Ilmeisesti Trey & Matt eivät kuitenkaan tunne itseään uupuneiksi, koska jatkoivat sopimusta äskettäin 15. kauteen. Ilman jatkoa maaliskuussa alkava 12. kausi olisi jäänyt viimeiseksi.


On pakko mainita yksi asia uusimmasta jaksosta Guitar Queer-o. Siinä Stan ja Kyle saavuttavat menestystä, mainetta ja mammonaa Guitar Hero -pelin kentillä. En ole aikoihin nauranut tv:lle niin makeasti kuin seuraavalle kohtaukselle: Stan menee kauppaan, josta osti Guitar Heron. Pelikauppias kysyy, miten pelaaminen sujuu, ja kaivaa sitten tiskin alta pelin loogisen jatko-osan. Jotain "rentouttavaa", joka saa soiton kulkemaan paremmin.

"Have you ever heard of... Heroin Hero?"

Ehe ehe ehe.

"You could call it the ultimate first person shooter."

Stan myös ostaa kyseisen pelin, joka on naurettavan addiktiivinen ja täysin järjetön. Pelaaja jahtaa ikuisesti lohikäärmettä, jota ei voi saada kiinni. Myöhemmin pelikauppias mainitsee vielä pelin Rehab Hero, mutta siihen ei enää lähdetä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missäköhän vaiheessa Kenny palasi takaisin kuvioihin? Joskus aikoinaanhan se menehtyi lopullisesti ja neljänneksi ryhmän jäseneksi "valittiin" Butters. Sittemmin on jäänyt lukuisia jaksoja näkemättä ja nyt taas Kenny on mukana. :)

11. tuotantokauden jaksot ovat timanttista kamaa verrattuna esimerkiksi MTV:llä pyörineisiin uusintoihin.

Kirjoittamassasi jaksossa Randy Marshilla oli sangen hulvaton sivuosa. :D

Anne kirjoitti...

Kenny oli kuollut ainoastaan kuudennen kauden alusta loppuun. Kaudella oli tavallaan jatkuva juoni, ja jengin uudeksi jäseneksi kokeiltiin paitsi Buttersia, myös Tweekiä, Tokenia sun muita.

Jeesus (vai joulupukki? molemmat olivat jaksossa, en ole varma) herätti Kennyn henkiin joulun ihmeenä 6. kauden vikassa jaksossa. Koko kaupunki unohti taas mystisesti hänen koskaan kuolleen.

Henkiin herännyt Kenny ei enää kuole joka jaksossa. Hän on kuollut kourallisen kertoja ihan muutamassa jaksossa, kun se on ollut erityisen hauskaa.

11. kausi on minustakin ihan jees, ja keskimäärin parempi kuin kymmenes, mutta 7. ja 8. kauden absoluuttisista huippuajoista ollaan ikävä kyllä jäljessä :( Viimeksi todellisia huippuhetkiä koettiin 10. kaudella parissa jaksossa. 7. ja 8. kausi olivat kuitenkin aivan käsittämättömän, tasalaatuisen loistavia.

Anonyymi kirjoitti...

Hah, loistava jakso Neloselta torstaina. Onneksi vanhemmat "järjestivät" Buttersille ruokaa jakson lopussa kellariin.

Mistä vaiheessa sitten Mr. Garrisonin ulkoinen olemus on vaihtunut? Ainakin sen muistan että Garrison pakeni yhdessä vaiheessa vuorille ja sen, että hänellä oli Mr. Slave mukana.

Anne kirjoitti...

Garrisonin sukupuoli muuttui 9. kauden informatiivisesti nimetyssä avausjaksossa Mr. Garrison's Fancy New Vagina. Aika hauska ja ajatuksia herättävä jakso muuten - mielestäni se kuuluu sarjan huippuihin. Se käsittelee plastiikkakirurgiaa yleisemminkin.

Eli sekin lienee äskettäin näytetty Suomessa, kun kerran ysikaudella mennään?