4. lokakuuta 2007

Jos kirurgit ja supersankarit tappelis, kummat..?

Hittoako MTV3:n pitää aloitaa Heroes Nelosen menestyssarjojen päälle?

Heroes alkaa ensi viikon jälkeen tulla keskiviikkoisin klo 21, Greyn anatomian päälle ja ennen Jerichoa. Ärsyttää vähän. Mie olen katsonut sitä Greyn anatomiaa. No ei. Rauhoitun. Jos rehellisiä ollaan, paikka on varmaan hyvä ja ihan reilu. Sankareilla ja Jericholla voi ollakin yhteistä katsojakuntaa, joille syntyy mukava putki, eikä Greyn kohdeyleisö ole laisinkaan sama kuin supersankariohjelman.

Mutta mie olisin katsonut molempia. Höh. Nyt tulee varmaan katsastettua ainakin jakso Heroesia. Se kiinnostaa. Jos se on hyvä, Grey saa jäädä. Ehkei se edes ole hyvä.


4 kommenttia:

Minni Kuisma kirjoitti...

Mua on häirinny kaikenlaiset päällekkäisyydet jo pitemmän aikaa.. Esimerkiksi tällä hetkellä tulee maanantaisin päällekkäin "Numerot" ja Täydellliset naiset".. enkä oo osanu vielä päättää kumpaa seurais.. Pakko varmaan hankkia tallentava digiboxi, jolla voi samaan aikaan nauhoittaa toista ja katsoa toista kanavaa..

Anne kirjoitti...

Niin, totta. Mulla on tainnut käydä tuuri, kun ei ole moneen vuoteen ollut mitään pahaa päällekkäisyyttä. Nyt sitten on sunnuntaisin Amazing Race ja Kunnian hinta (jota katson vain italianopiskelumielessä), ja lisäksi tämä uusi päällekkäisyys. Josta ei onneksi vielä tiedä, tuleeko siitä ongelmaa.

Mun pitäisi myös hankkia erilainen digiboksi, jos tahtoisin nauhoittaa ohjelmia. Ennen se onnistui: katsoin analogista ja nauhoitin digiltä. Mutta enää ei näy analoginen, joten en voi nauhoittaa kuin sitä kanavaa, jota katselen. Se on ihan syvältä. (TOISAALTA: millä ajalla katsoisin ne nauhoitetut ohjelmat?)

Minni Kuisma kirjoitti...

Mä oon aatellu asian niin, että sitten ei tulis katottua niin paljon täysin turhia.. kun vois kattoa nauhotuksia sillon, kun ei tulis lempiohjelmia.... Niin tein sillon joskus, kun oli digiboxi nauhotuksella ja kahdella virittimellä käytössä..

Anne kirjoitti...

Niin, tuo on kyllä ihan totta. Olis se kyllä hyvä hankinta, semmoinen digiboksi.