9. lokakuuta 2007

Kun Rob ja Amber toivat Survivorin Amazing Raceen.

Amazing Racen MTV3:lla pyörivä kausi on ollut... Jänskä? Kiinnostava? Erilainen? Ärsyttävä? Pilattu? Kaikkia edellä mainituista?


Siis, joo-o. Survivor Allstarsin voittajat, askeettisissa eräoloissa aidon suhteen aloittanut kihlapari Rob ja Amber, nähdään nyt Amazing Racessa. Ymmärrän täysin, miksi heidät on sinne valittu. He tuskin jättävät ketään kylmäksi. Omat tunteeni ovat käsittämättömän ristiriitaiset.

Tyypit oikeasti vetävät kisassa kuin se olisi Survivor. Juonittelevat ja kikkailevat. Aluksi kihisin kiukusta ja koin heidän pilaavan ohjelman. Muutaman jakson jälkeen olen tottunut ajatukseen, ja oikeastaan soisin pirullisten söpöläisten pääsevän pitkälle omintakeisella taktiikallaan. Heitä on hauska katsoa.

Jos tässä kisassa saisi äänestää väkeä pihalle, Rob ja Amber olisivat lentäneet ensimmäisinä. Muut kilpailijat vihaavat heitä. Sekin on tuonut kisaan epätyypillistä "me vastaan muut" -henkeä. Mutten voi syyttää vihakerhoa mistään: R & A ovat jo voittaneet miljoonan. Eivät tarvitse toista. Lisäksi he saavat jatkuvasti epäreilua etua siitä, että heidät tunnistetaan Survivorista ja tullaan tarjoamaan apua. Kaiken huipuksi he pelaavat tietoisesti likaista peliä ja nauravat päälle.

Survivorissa pidin Robista ja Amberista. He olivat hyviä juonittelemaan ja hurmaamaan ihmisiä, sopivat siihen kisaan täydellisesti. Eivät he hullummin ole tässäkään rallissa pärjänneet, vaikka homma on paljon enemmän omien avujen varassa. Minulla on heihin tällä hetkellä omituinen viha-rakkaus-suhde: toivon periaatteessa heille koko ajan pahaa, mutta onnittelen silti mielessäni onnistumisista ja toivon, etteivät he putoaisi. Vielä. Kohta. Muttei nyt. Eikä nytkään. Kunhan eivät voita. Hehe.

Rob oli saarella minusta seksikäs. Se oli suhteellisen komea, äärimmäisen itsevarma ja karismaattinen. Se pyöritti koko showta pikkusormellaan, juonitteli ja petti ja nauroi päälle. Pois päästyään se on lihonut 30 kiloa ja näyttää rumalta pullapojalta, jenkkifutiksen pelaajalta. Mutta siinä on silti jotain vetoavaa. Se edustaa täsmälleen sitä omituista miestyyppiä, joka ärsyttää minua koko ajan niin, että tekee mieli repiä hiuksia päästä - mutta vetää silti puoleensa. (Minulla on outo, masokistinen miesmaku. Viehätyn tyypeistä, joista en oikeastaan pidä. Tämä pitää paikkansa myös tosielämässä ja saattaa olla syy siihen, että olen aina vaan sinkku. ...Yli-itsevarmuus. Se on avain sydämeeni. Sillä saa kaiken muun anteeksi. Tiedoksi vaan ;)

Hehe. Blogin ja "oikean" kirjoittamisen ero: en keksi muuta yhteyttä, jossa tulisi kirjoitettua tekstiä, joka alkaa tv-arvostelulla ja päätyy henkilökohtaisiin pohdiskeluihin.

10 kommenttia:

Minni Kuisma kirjoitti...

"Totuus on tarua ihmeellisempää."

Ja ihmismieli hyvin kieroutunut.. niin kuin myös allekirjoittaneella. Ei ole helppoa, ei.. mutta elämää kuiteski. ;)

Anne kirjoitti...

Nii-in. Sellaista se on :)

Anonyymi kirjoitti...

Mua jotenkin huvittaa Robin ja Amberin touhut, mutta tosiaan samalla toivon, etteivät sentään voita. Ovat kyllä melkoisia hannuhanhia ja luulen, että varsinkin Rob on luovinut elämänsä läpi ihan käsittämättömällä onnekkuudella. Kun se sopiva tyttöystäväkin/nykyään kai jo vaimo löytyi vähän kuin ohimennen tv-sarjasta... :D

Mun mielestä heppu on ulkoisesti ihan ok, mutta niin ärsyttävä, etten ikinä jaksais tuollaista pikkupoikaääliötä. Vaikka hän onkin kiero ja nokkela, niin älykkyys on tyypistä kaukana.

Mua vaan harmittaa ihan älyttömästi, että ne kaverinaiset tippuivat. Se punatukkainen tyttö oli niin sisukas, että he olisivat olleet mun voittajasuosikit. Yleensä, kun oma suosikkipari on ollut vaarassa pudota, on sattunut juuri se "tällä etapilla ei pudoteta ketään", mut tällä kertaa ei. :(

Anne kirjoitti...

Nii-in, NIMENOMAAN. "Niin ärsyttävä, etten ikinä jaksaisi tuollaista pikkupoikaääliötä" on aika lähellä tyypillistä miesmakuani :D Ihmeellisiä ovat nämä asiat.

Oli tosiaan vähän harmi, että ne kaverinaiset tippuivat. Olivat varmaan kivoin tähän mennessä pudonneista pareista. Ei silti mun voittajasuosikit olleet... toisaalta kukahan olisi? Ei ole vielä ilmestynyt selvää. EI Rob ja Amber, vaikka toivonkin, että ne selviäisivät mahdollisimman lähelle loppua.

Taidan taas vaihteeksi kannattaa homoja. Niillä pojilla on herttainen ja toimiva suhde ja aurinkoinen asenne. Joo, tällä hetkellä ehkä niitä. Ja se musta pariskunta on myös ihan jees, mutta vähän pliisu.

Yleensä mulla on tässä vaiheessa jo selvemmät suosikit, mutta nyt ei oikein.

Anonyymi kirjoitti...

En tajua miksi niin monet vihaavat Robia ja Amberia. Niin suloinen pari etten parempaa tiedä. Toivottavasti eivät eroa koskaan.

Anne kirjoitti...

Hehe. No, suloinen mutta kiero?

En minäkään heille eroa toivo. Ovat niin samasta puusta veistettyjä, ettei paremmasta väliä. Ihannepuolisot toisilleen.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkään en tajua miksi niin monet vihaavat heitä??!!!Toivon heille ikuista onnea ja kaikkea kivaa! I Love you Romber!!!!!!!

Anne kirjoitti...

Miksipä emme toivoisi kaikille maailman ihmisille ikuista onnea ja kaikkea kivaa?

Anonyymi kirjoitti...

Ärsyttää hirveesti ku haluisin nähdä uudestaan kaikki 8:nen tuotantokauden jaksot selviytyjistä!!Rob ja Amber oli niin ihanii selviytyjis!! Hitsi ku amerikkalaisis selviytyjät dvd:ssä on se tyhmä aluekoodi eri ku suomen ni dvd boxikin on turha ostaa!Kertokaahan joku jos tiedätte mistä saa katsottua selviytyjien 8. tuottarin kaikki jaksot!!!

Anne kirjoitti...

Eikö aika monet suomalaiset DVD-soittimet saa jollain koodilla tms. konstilla aluekoodittomiksi?

Muuta neuvoa en osaa antaa, mutta tuota asiaa kannattais ehkä googlailla?