24. huhtikuuta 2007

Ugly Betty alkoi.

On kiire, mutta lyhyesti. Katsoin eilen ekan jakson.


Yhden jakson perusteella sarja vaikuttaa noin neljätoista kertaa paremmalta kuin ylimarkkinoinnin perusteella olin odottanut. Päädyin puolivahingossa katsomaan koko jakson aidosti kiinnostuneena. Harvoin hahmoihin pääsee noin nopeasti sisälle. Sympatiani heräsivät aivan täysin. Olin odottanut ärsyttäviä karikatyyreja, mutta sain joitakin kolmiulotteisia, aitoja hahmoja ja joitakin hauskoja karikatyyreja. Tosi jees. Katson varmasti lisää.

2 kommenttia:

Eero Leppänen kirjoitti...

vähän samoin ajatuksin. Kyllä täytyy ihailla miten he osaavat tehdä telenovelaa, mutta kuitenkin sitä samalla parodioiden ja kuitenkin lämpimästi hahmojaan kohtaan.
Ei onnistu monelta!

Anne kirjoitti...

Niinpä. Juuri tuo lämpimyys yllätti minut. Sympaattisuus. Jotenkin oli heti sellainen olo, kuin olisi katsonut tärkeää ja dramaattistakin elokuvan loppuratkaisua tai kauden päätösjaksoa, vaikka oli vasta alle tunti sitten tavannut hahmot!

Kylmyys taitaa hiukan olla välttymässä tv:n maailmassa. Mieleeni tuli My Name Is Earl, joka nyt menee traagisesti tämän kanssa päällekkäin. Siinä on toinen sarja, joka yllätti minut lämmöllään. Ei oo pakko olla kylmä ja kyyninen, että voi olla fiksu ja hauska.