27. huhtikuuta 2007

Street Time (2002-2003)


Tämmöinen sarja alkoi uudella Jim-kanavalla. Satuin katsomaan 2/3-silmällä. Hohdokkainta HBO-henkisessä (mutta Showtimen tuottamassa) kokonaisuudessa oli tietenkin Villin pohjolan Rob Morrow. Oli hämmentävän viettelevää nähdä Dr. Fleischman itsevarmana rikollisena. "Olet päässyt ulos kuorestasi. Ooh."

Heh. Emmätiiä. Outo efekti, mutta ilman sitä katsominen olisi saattanut jäädä lyhyeen. Yleensä kun en katso peruutettuja sarjoja. Tämä toisaalta on vähän niillä rajoilla, kun tehtiin kuitenkin kaksi kautta... No joo. Jos katson toiste, katson Morrow'n vuoksi. Muiden hahmojen kohtaukset eivät ihan hyvästä yrittämisestä huolimatta varsinaisesti liimanneet minua ruutuun. Rosoista yritystä oli, mutta imua ei ehkä ihan. Muttei yhden jakson perusteella voi varmasti sanoa.

Nykyäänhän Morrow on Numb3rsissa. Siinä ei tule yhtään samanlaista reaktiota. Johtunee siitä, että hahmo on tylsä ja jää suurisilmäisen neroveljen varjoon. On vähemmän kiehtovaa, että Fleischman on pysynyt hyvänä ja tiukkapipoisena ja mennyt töihin FBI:lle, kuin että hänestä on tullut viilee huumediileri.

Ei kommentteja: