5. maaliskuuta 2007

Big Loven yllättävät yhteydet Veronica Marsiin.

Eli miksi se on täynnä Veronica Marsin näyttelijöitä?

Tämä hämmentää minua. Teinitytär on Veronican murhattu paras ystävä Lily. Tämän työkaveri hampurilaispaikassa on Veronican tietokoneneroystävä Mac, ja nyt teinipojan yökyläkaveri oli Macin poikaystävä! Kolme ihmistä kolmessa jaksossa. Kun tuo poikakin vielä ilmestyi, katsoimme Marjukan kanssa toisiimme jo aivan ällistyneinä. (Teinitytär on selkeä vakkarihahmo, mutta kaksi muutakaan eivät ehkä vaikuttaneet ihan kertavierailuilta.)

Sattumaa? Vai johtuuko kaikki asiasta, josta olen valittanut: Veronica Marsissa tärkeillekään sivuhahmoille ei anneta tarpeeksi ruutuaikaa. On lähdettävä muihin töihin. Heh. Mahdollista.

Noin muuten Big Love on kolmen jakson perusteella oikein katsottava. En vielä ole jäänyt syvästi koukkuun, mutta sarja on aidosti omanlaisensa ja ehdoton parannus Täydellisistä naisista. Tuomaristo harkitsee vielä lopullista päätöstä.

Edit: tämä posti takkuili. Poistin kuvat ja oudot koodinpätkät. Nyt pitäis toimia.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm, tästä postauksesta ei näy omalla koneellani juuri mitään, selain (FF2) pyytää etsimään mediatiedostoja, mutta eipä löydy.

Anonyymi kirjoitti...

Korjaan: pyytää etsimään liitännäisiä...

Anne kirjoitti...

Kiitos huomautuksesta :) Olin niin kiireinen tällä viikolla, että vasta nyt ehdin katsomaan asiaa.

Satun olemaan eri koneella (vanhempien luona), ja minullakin tosiaan pyydettiin etsimään liitännäistä. Oma koneeni sen sijaan näyttäää jutut aivan normaalisti. En ihan tajuu.

Poistin koodista kuitenkin kaikki oudot jutskat (helpointa oli poistaa samalla kuvatkin), ja nyt pitäis toimia.