4. maaliskuuta 2007

Amazing Racen finaali tulee ensi viikolla.


Minulla on erittäin selvä suosikkipari: käsittämättömän söpöiset kristityt kaukoseurustelijat Kris ja Jon.

Heitä ei puoliväliin kilpailua edes huomannut, mutta paineiden kasvaessa ja parien vähentyessä he ovat erottuneet yhä enemmän edukseen olemalla hermostumatta ja tiuskimatta toisilleen. Koskaan. (Toki editoinnilla voidaan vääristää vaikutelmia, mutta uskon mielikuvan olevan suht' oikea, koska parin hermostuttua lievästi tosi huonosta taksikuskista erään toisen joukkueen mies kommentoi typertyneenä: "Ensimmäinen kerta koko kisassa, kun näin Jonin hermostuvan.")

Äh. Ei koskaan, koskaan, koskaan pitäisi etsiä kuvia tai tietoa tosi-tv-jutuista. Yleensä käy aina niin, että samalla saa selville voittajan. Niin taisi nytkin jo käydä. Siksi ihan huono kuva: en halunnut ottaa yhtään enempää riskejä, koska en ole varma, ehdinkö saada oikean mielikuvan vai en.

Halusin vielä sanoa, että kärsivällisyyden ja aurinkoisuuden lisäksi tämän illan jaksossa vaikutuksen teki parin sananvaihto: "Kiina ei ole germaaninen kieli." "Niin, ei ole yhteisiä kantasanoja." Ja edellisellä viikolla he kommentoivat Kiinaa: "Kommunikointi on vaikeaa, mutta se ei ole näiden ihmisten vika, vaan meidän. Olemme heidän maassaan, emmekä osaa kieltä."

Ensimmäinen sananvaihto ilmaisee selkeästi yleissivistystä (luultavasti akateemisuutta), jälkimmäinen valveutuneisuutta, suvaitsevaisuutta ja ei-itsekeskeisyyttä. Kaikki loistavan hyviä arvoja ja aina (omista ennakkoluuloistani johtuen? heh) positiivisia yllätyksiä jenkeissä.

3 kommenttia:

Eero Leppänen kirjoitti...

Sekin oli hauska kun Adam sanoi, että kun Jon on bitch, niin se on kuin Rebecca hyvänä päivänä ;D
Haydenin ja Aaronin tippuminen oli mulle pettymis vaikka itsekin olen jonin ja krisin puolella. Hayden oli jotenkin niin hauska paniikkeineen ja synkkine ilmeineen, mutta välillä kasvot valaisi todella kaunis hymy. Tosin erittäin harvoin.

Anne kirjoitti...

Joo, niin olikin hauskaa. Nauroin ääneen. Ja se oli totta, mikä teki siitä vielä hauskempaa!(Tai siis tarkalleen ottaen Adam sanoi, että kun Kris on bitch... Selvennykseksi kaikille, että Kris on se tyttö, molemmilla poikamaiset nimet.)

Olin pannut merkille myös Haydenin hymyn, mutta muuten kyseinen nainen ahdisti minua melkoisesti. Tapaan tuossa kisassa tykätä ihmisistä, jotka pysyvät tyyninä ja huumorintajuisina paineen alla. (Tai jos on kova kilpailuhenki, pitää oikeesti olla TOSI hyvä, niin voin myös kunnioittaa. Esim. viime (vai toissa-?) kauden Colin meni siihen kategoriaan.)

Naama punaisena huutajien katselu ahdistaa, koska se tuo mieleeni elävästi, millainen itse luultavasti olisin vastaavassa tilanteessa. On ihana tietää, että maailmassa on myös henkilöitä, jotka ihan aidosti ja oikeasti ovat aina rauhallisia, huumorintajuisia ja mukavia. Tuntuvat yli-ihmisiltä minusta.

Anonyymi kirjoitti...

En olisi tiennyt, miten päin huutaa tuskasta, jos eilinen finaali olisi jostain syystä mennyt sivu suun, TV hajonnut tai digiboksi! Olin Jonin ja Krisin puolella, vaikka heidän tasaisuutensa ja horjumaton "imelyytensä" olikin toisinaan vaivaannuttavaa. No, joka tapauksessa se mallipariskunta, jonka nimiä en koskaan muista, voitti. Eikä se mua haittaa :)

Milloin Suomessa esitetään seuraava kausi? Toivottavasti nopeaan...