1. syyskuuta 2009

Tämä blogi nykymuodossaan...

...kaatui sinä päivänä kun hankin tallentavan digiboksin.

En enää katso sarjoja TV:n tahdissa. Tallennan kaiken kiinnostavan ja katson jälkijunassa. Mieluiten, kun koko sarja on näytetty ja voin katsoa sen ilman tarpeettomia viikon cliffhangereita.

Koska viime aikoina katsomani sarjat eivät katseluhetkellä ole enää tulleet TV:stä, on tuntunut hölmöltä kirjoittaa niitä. Eihän teksti ole samalla lailla yleishyödyllinen. Lukija on joko jo katsonut sarjan tai ärsyyntyy tajutessaan, että olisi ehkä kannattanut katsoa. Tms.

Olen miettinyt asiaa. Tilanne on hyväksyttävä, se ei tästä muutu. Voin kai silti kirjoittaa TV:stä? Olkoon olematta yleishyödyllistä. Tuleehan sarjoista uusintoja. Ja netistä löytyy.

Sivupalkissa ei enää ole "tällä hetkellä seuraan"-palkkia, koska en tällä hetkellä seuraa mitään reaaliajassa. (Paitsi kun Amazing Race - ja vähemmän tärkeinä varmaan myös Survivor / American Idol - taas alkaa. En halua seuraavana päivänä tahattomia spoilerikommentteja.)

Jossain vaiheessa saatan lisätä "digiboksi tallentaa tällä hetkellä"-palkin. Sekin kuitenkin tuntuu hataralta, koska en välttämättä katso kaikkea tallennettua. Joko en ehdi tai totean ekojen jaksojen perusteella, ettei tämä sittenkään kiinnosta tarpeeksi.

En halua luoda vääriä mielikuvia, joten lopetan näin: tallentava digiboksi on paras ystäväni. Sen ainoa huono puoli on ollut tämän blogin kooma. Saan nykyään katsottua hirmu paljon enemmän mielekkäitä ohjelmia, kun katson aamulla meikatessa ja päivällä lounasta syödessä jotain aiemmin tallennettua kiinnostavaa. Tallentava digiboksi on ollut paras hankintani vuosiin.

3 kommenttia:

haisu kirjoitti...

Sama kokemus, tallentavan boksin myötä TV:n kanssa vietetyn ajan laatu on parantunut valtavasti, kun saa itse määritellä sen sopivan ajankohdan katsoa niitä kiinnostavia ohjelmia. Aivan mahtava laitos. Nyt jopa lauantai-illat telkkarin ääressä tuntuvat mielekkäiltä, kun ei tarvitse tyytyä kaiken maailman visailuohjelmiin :)

Anne kirjoitti...

Sanopa muuta! Pitkästä aikaa tuntuu, että tuleehan sieltä TV:stä loppujen lopuksi aika paljon kaikkea hyvää :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan samaa mieltä. Esim. Sopranos kestää useammankin katselukerran, mutta eilenkin jakso näytettiin 01.15-02.15 joten tallentava loistokeksintö.

It ja media - Kookas