17. elokuuta 2007

Viva Laughlin saa tuulta alleen.

CBS:n syksyn uutuudesta Viva Laughlinista (perustuu BBC:n Suomessakin esitettyyn murhamysteerimusikaalisarjaan Blackpool) on virallisesti julkaistu muutama video.

Pätkien perusteella homma näyttää ihan hyvältä, vaikkakin musiikkikohtausten osalta ehkä vähemmän luontevalta ja ylivedetyltä kuin brittiversio. Kohtausten leikkaus on kuitenkin varmasti vielä kesken, joten en tiedä, voiko pätkien perusteella sanoa paljoa. Iso plussa: näyttelijöiden äänet tuntuvat olevan pääosassa taustalla kuuluvan musiikin laulajan ääneen nähden eikä päinvastoin! Se oli aina suurin parannustoiveeni BBC:n sarjassa.

Haastattelujen perusteella juonikuviot ovat samanlaiset kuin brittisarjassa, mutta perheen poika ei ole nörttikovis vaan tyttömäinen paritanssiharrastaja... mikä kuulostaa ihan hauskalta :D Ja Hugh Jackman hahmo, päähenkilö Holdenin kilpailija, on ylimääräinen lisäys. Mutta lisäyksiä tarvitaankin. Mikäli sarja lähtee kunnolla tuotantoon, siitä tulee oletettavasti jenkkityyliin vähintään yli kymmenosainen, ei kuusiosainen kuten briteissä on tapana.


Kyllä minä tätä odotan. Suomeen tuloon on tietenkin vielä aikaa, mutta silti. Koska itse Hugh Jackman on projektin suojeluspyhimyksenä (tuottaa, näyttelee sarjassa usein vierailevaa sivuhahmoa), uskallan toivoa, ettei se kaadu ihan yhtä nopeasti kuin useimmat vähääkään erikoisemmat jenkkiuutuudet.

Ei kommentteja: